Tabung Katak Hijau

Friday, November 18, 2011

Brown Paperbag

Sebelum masuk tahun baru 2012, ni la mase plg sesuai nak cari2 idea bagi bride to be yang rase nak D.I.Y sendiri barang2 untuk majlis nanti..  Eceli sgt2 suke dngn paperbagbrown... kosong pastu tampal n godek2 ape yg rase cute kat menda alah tu kan?? haaaaaaaaaaa ni die cntoh2 yg dah digoogle, dh lame dah dok save kat pc ni...


haaaa senang!! cucuk je lidi nugget kat situ.DONE!!! xyah pening2 kan??? cume kena rajin2 smbil ngadap tb sampai buat reben je... muehehehhe





yg ni pon ok... suke! die nye reben tu kasi besar2 skit!!

Sape2 yg mmg tgh seacrh brown paperbag ni boleh ce ce ce tgk kat Wakimpack, KL ni... tapi jauh la kot, ad tak yg area s.alam je... malaih bebenor nk pegi nun ke sana, aishhhhhhhhhh!!!!

Cume nak remind, kalau mane2 bride yg nk isi mineral water or something yg jumlah keberatannye amat2 la padu, dinasihatkan beli je paperbag kat kedai pengantin.. si brown ni xmampu nak tmpung berat2, kang xpasal2 'tertogel' doorgift korg nanti, muehehehhehe


nota.keyboard : tapi dalam dok teringin2 nak gune menda ni isi doorgift, terpikir jugak 'setuju ke xfamily aku ni???'... yelah org2 tua xsame pemikiran ngn org2 muda macm kte. nak2 lagi zaman skrg, mcm2 yg pelik2 kte buat kan??

2 comments:

  1. bakal bertunang ye nia?? congratssss :).. i fllw u too, wiwiwiwi...

    ReplyDelete