Tabung Katak Hijau

Wednesday, January 11, 2012

Finally!! P5R6

Assalamualaikum...

Alhamdulillah, syukur Ya Allah....

Tamou tulis panjang2.. :)




13 comments:

  1. tahniah...bsr umah ni...cuma xde balkoni mcm umah sy...hehe..tp dpt tingkat brpa ni...???

    ReplyDelete
  2. sis lala : thanx.. sis dok katne?? a'ah xde balkoni :(..tp xpelah sbb daponye besar skittt dri yg 5r3 tu... tingkat 4.. xamek kunci pon lg hehehe

    ReplyDelete
  3. dpt dah eh is?alhamdulillah..nt wat mkn2 jgn lupe ajak.hehehehe.kt pun ade tgok umah ni.ok jugak..

    ReplyDelete
  4. uyun: dah. smlam bph col.. dah tak pkir sgt dh, asalkan dapo ni besar sikit.. hehhehe.. makan2??erkk ngah diet wahahahhahha

    ReplyDelete
  5. weh2. blog mane is? jadi jiran tetangga la cam ginih ;)

    ReplyDelete
  6. ain : blok 2.. hehhe, ain blok 3 kan? ke blok 1? lupe si angah munzir gtau td... hahhaha. nk lauk skit, anta kat umah kte yer

    ReplyDelete
  7. iss. blok ni bukan lagi kecik kee bilik dia?

    ReplyDelete
  8. sis pupel : nnti leh la sy singgah mkan lunch yer?hehhe

    seed : taktau la seed.. atleast xla trok sgt dapo n dinding die rasenye.. if dlm pbaikan pon, rase tak terok sgt sbb ni kan yg bru thun lpas..

    ReplyDelete
  9. aritu pegi umah kawan, tolong dia pindah, tengok bilik kecik. tapi cantik la jugak sebab rumah baru. pastu tempat sidai kain dia pun bagus. dapur ja takda pintu. tapi taktau la umah dia tu mmg stail camtu ke lain2

    ReplyDelete
  10. oo yeke?? kite tak tgk lg rumah tuh... tgk la cmne.. tp td dh g amek borang stuju... haaa dapur xde pintu?cane tuh?

    ReplyDelete
    Replies
    1. dapur takde pintu macam umah diba n seha kan ada pintu keluar tempat sidai baju kan. ini dapur ada tingkap je la. takleh kuar2

      Delete
    2. ahhhahah..kite mkin blur lak seed.. takpelah.. kena tggu next week g tgk la ni,ngeh3.. mekaceh makbuyung.. little jr.seed otey tak??dh tendang2 lom?

      Delete